MENÜ

Impresszum

Start Németország
Ing. Katalin Füszfa
Im großen Esch 5
48653 Coesfeld
Tel: +49 2546 6019799
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Steuernummer / Adószám: 312/5043/1152
Umsatzsteuer-ID/ Nemzetközi adószám:
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer nach §27a Umsatzsteuergesetz:
DE305430040

A weboldal tárhely szolgáltató adatait:

Cégnév: DiMa.hu Kft.
Iroda címe: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.
Székhelye: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.
Telefon: 06-52-322-121
Mobil: 06-30-661-3609 Fax: 06-52-500-312
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Weboldal: https://www.dima.hu/
Skype: dima.hu.kft
Nyitvatartás: H-P: 8:00 - 17:00, Sz-V : zárva

Jognyilatkozat, kárfelelősség kizárása

A Start Németország tájékoztatja Önt, hogy weboldalának megtekintése, böngészése egyuttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
Weboldalunkat bárki szabadon böngészheti.

Weboldalunk használata azt jelenti, hogy elfogadja a felhasználási feltételeket.

A Start Németország által működtetett weboldal a felhasználók önszántukból beírt adatait tárolja.

A weboldalra regisztrált felhasználók adatait a Start Németország önszántából harmadik félnek nem adja át, az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

A Start Németország weboldalának tartalma és az alatta megjelenő szolgáltatásokkal kapcsolatos tájékoztató anyagok szerzői jogvédelem alá esnek. Cégünk minden jogot fenntart.

A Start Németország előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a www.startnemetorszag.hu weboldal tartalmának egészét vagy bármely részeit bármilyen formában reprodukálni, átruházni, terjeszteni vagy tárolni. A Start Németország azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra - Ön ezen oldalak kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Start Németország fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor felülírja vagy elérhetőségüket megszüntesse.

Cégünk nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

A Start Németország honlapján esetleg említésre kerülő, megjelenő, védett névvel és logóval rendelkező cégek nevei és logói az adott cégek védjegyei.

A Start Németország nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a Start Németország weboldala kapcsolódik.

Nem vállalunk garanciát a honlap tartalmának pontosságáért vagy teljességéért. Kifejezetten visszautasítjuk a felelősséget a honlapon esetlegesen megjelenő hiba vagy hiányosság miatt, illetve a honlap használatából adódó károk miatt.

Mivel a Start Németország nem tudja garantálni sem szervere, sem a szerver internet kapcsolatának folyamatos működését, sem kizárni a szerverhez való harmadik fél általi hozzáférés lehetőségét, így nem vállal felelősséget a szerver esetleges meghibásodásából, elérhetetlenné válásából, a honlapja tartalmának harmadik fél általi megváltoztatásából származó károkért. A rendszerünk védett külső támadásokkal szemben, azonban teljes körű garanciát nem tudunk vállalni az adatok hozzáférhetetlenségével kapcsolatban. Az Ön által megadott adatokat védett környezetben tároljuk, és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokhoz illetéktelenek ne férhessenek hozzá.

Az Ön által megadott adatokat harmadik fél részére kizárólag az Ön beleegyezésével adjuk ki, erről előzetes engedélyét kérjük. Az oldal bizonyos esetekben anonim módon rögzítheti a látogatás adatait. Ezekkel az adatokkal fokozzuk az oldal működésének hatékonyságát, elemezzük az aktuális trendeket és felügyeljük az oldalt.

A honlap tartalmazhat külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.

Start Németország © 2019 - Webdesign by Organik