MENÜ

Szolgáltatásaink

1. Levélváltás és nyomtatvány kitöltés

Ha nyelvtudás hiánya miatt nem tudsz a hivatalos levelekre válaszolni, egy felmondást megszerkeszteni, vagy késve adod be a fellebbezésed egy határozat ellen, akkor anyagi veszteség érhet.

Sok száz magyar munkavállaló hasonló problémával küzd, de nem kell, hogy Te köztük légy. Az általad megfogalmazott, vagy szóban elmondott szöveget mi szakszerűen, rövid határidővel megszerkesztjük és email-ben, vagy postai úton eljuttatjuk hozzád.

2. Hiteles fordítás

Személyes iratok Németországban elismert hiteles fordítását rövid határidővel, házhoz szállítva a következő nyelveken vállaljuk:
Német, Magyar, Román, Szerb, Angol, Holland

 • Diploma
 • Szakmunkás bizonyítvány
 • Jogosítványok
 • Orvosi látleletek
 • Érettségi
 • Nyelvvizsga
 • Anyakönyvi kivonatok
 • Bírósági végzések
 • 3. Személyi kölcsön és hitelkiváltás

  Mi elkészítjük hitelkérelmed az igényeidnek megfelelően. Legyen szó új autó, műszaki cikk vásárlásáról, költözéssel járó költségek fedezéséről, vagy akár hitelkiváltásról cégünk készséggel áll rendelkezésedre.

4. Teljeskörű SCHUFA ügyintézés

Talán veled is előfordult már, hogy hitelt szerettél volna igényelni, de a negatív SCHUFA bejegyzés miatt a bank elutasította a kérvényed.

Gyakran előfordul, hogy a nyilvántartott információk tévesek, vagy elévültek. Segítségünkkel megtudhatod az információk pontosságát, illetve ha szeretnéd az indokolatlan bejegyzés törlését írásban kérvényezni tudjuk.

5. Adóbevallás készítés - partnerünk, egy elismert adószakértői iroda által

 • Megbízható szakembert keresel, aki körültekintően készíti el az adóbevallásod és felelősséget vállal a munkájáért?
 • Cégünk szorosan együtt működik egy elismert német adótanácsadó irodával, mely évek óta megbízható partnerünkként készíti el a magyar munkavállalók adóbevallásait

  Vállalkozásunk kizárólag a megbízással kapcsolatos - megbízó és az adótanácsadó iroda közti - német nyelvű komunikációt látja el.

 • A személyes adatokat az aktuális adatvédelmi törvényeknek megfelelően, kizárólag az ügyfél írásos beleegyezése után továbbítjuk partnerünknek.

6. Marketing tanácsadás és arculattervezés

Nem vagy elégedett a jelenlegi alkalmazotti viszonyoddal és változtatni akarsz ezen? El tudod fogadni a negatív, de építő jellegű kritikát és segítő szándékot?

Ha nem csak beszélsz a változásról, hanem hajlandó is vagy tenni a céljaidért, akkor nálunk jó helyen jársz! Építsük fel együtt a birodalmad!

 • Egyéni konzultáció előre egyeztetett időpontban
 • Egyedi logó, névjegykártya, szórólap, levélpapír szerkesztése

7. Adósságrendezés

Cégünk készséggel áll rendelkezésedre, ha elmaradt tartozásaidat szeretnéd rendezni. Bővebb információért kérjük az alábbi elérhetőségek egyikén vedd fel velünk a kapcsolatot.

8. Közüzemi szolgáltatók ki- és átjelentése

Akár új szerződéskötésről, költözéssel járó szerződésmódosításról, vagy felmondásról van szó, mi szívesen segítünk, ha nem boldogulsz a nyomtatványok kitöltésével.

9. Önéletrajz és motivációslevél szerkesztés

Szeretnél egy jobb állást? Nagyobb eséllyel indulsz az állásinterjún, ha stílusosan és a legújabb trend szerint adod be leendő munkahelyedre a jelentkezésed. Ezen a területen is számíthatsz szakértelmünkre.

10. Bérelhető reklámfelület kedvező áron

Ha szolgáltatásodat vagy termékedet kifejezetten németországi magyaroknak szánod, oldalunk a nagy látogatottsága miatt messzemenően a legjobb reklámfelületet biztosítja számodra. 

Konkrét árajánlatot az alábbi elérhetőségen kérhetsz.

Start Németország © 2019 - Webdesign by Organik